Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської ОВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з Юрієм Плаксюком, Тарасом Кудревичем та Сергієм Сімаговим.

Юрій Плаксюк, 39 років, старший солдат, гранатометник. Герой загинув у Донецькій області в результаті ураження транспортного засобу ворожим дроном-камікадзе.

Тарас Кудревич, 38 років, навідник відділення морської піхоти Збройних Сил України. Воїн до останнього залишався вірним військовій присязі та українському народу.

Сергій Сімагов, 43 роки, солдат, оператор протитанкових керованих ракет. Герой загинув у Донецькій області в результаті ураження транспортного засобу ворожим дроном-камікадзе.

У Ліплявській громаді в останню путь провели Михайла Русенка.

Михайло Русенко, 42 роки, молодший сержант Збройних Сил України. Мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, герой загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

У Леськівській громаді назавжди попрощалися з Володимиром Волоським.

Володимир Волоський, 40 років. Від початку повномасштабного вторгнення Володимир активно долучався до волонтерської допомоги. Ставши на захист своєї батьківщини, воїн до останнього залишався вірним військовій присязі та українському народу.

У Корсунь – Шевченківській громаді в останню путь провели Євгенія Шкурченка.

Євгеній Шкурченко з перших днів повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, став на захист нашої країни. Проходив службу медиком роти, потім медиком батальойну. Воював на Куп’янському, Ізюмському напрямках. Напередодні був звільнений з військової служби у відставку за станом здоров’я. Перебуваючи у лікарні на рідній Корсунщині, навіки зупинилося серце відданого захисника.

Вічна слава і вічна пам’ять усім захисникам, які поклали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні! Щирі співчуття рідним, близьким та друзям!