Юні, цілеспрямовані, амбітні. Саме такими є кожен з 224-х школярів, які проходили стажування у департаментах Черкаської міської ради.

Про це інформує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, передає ChesnoNews.

“Сьогодні із задоволенням привітав їх із завершенням першого етапу стажування та вручив сертифікати учасникам. Десять фіналістів отримали подарунки”, – зазначив міський голова.

Наступним етапом, який розпочнеться після 20 січня, десятка фіналістів простажується із міським головою і представить проєкт із розвитку галузі, по якій проходили стажування. Після захисту проєктів комісія відбере п’ятірку найкращих, які зможуть поїхати до Німеччини, щоб ознайомитися з роботою тамтешніх муніципалітетів.

Під час практики у Черкаській міській раді старшокласники отримують корисні навички, знаходять нових друзів і заряджаються позитивними емоціями. Переконаний, що отриманий під час стажування досвід знадобиться школярам у подальшому житті. Вірю, що вони стануть достойними громадянами нашої країни і допомагатимуть розвивати і розбудовувати вільну, мирну і незалежну Україну після нашої Перемоги.