До Дня Соборності України в Черкаській районній військовій адміністрації відбулося нагородження військових, які загинули, захищаючи Україну. Нагороди отримали рідні Героїв.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Загиблих нагороджено орденами за мужність різних ступенів, медалями за військову службу в Україні, відзнаками Міністра оборони. Серед нагороджених і військові з Черкас:

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено:

– Нарімана Сейтмеметова
– Віктора Апанасенка
– Антона Зубиніна
– Олега Горба
– Івана Шпилєвого

Орденом “За мужність” І, ІІ та ІІІ ступеня нагороджено:

– Андрія Лемішенка

Медаллю “За військову службу» нагороджено:

– Олександра Бондаренка.

Нагороди вручила начальниця Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко. “Сьогодні ми згадуємо світлу пам’ять наших Героїв, які віддали життя за нашу незалежність та соборність. Найкращі, найрозумніші, найсильніші пішли у перших лавах. На жаль, багатьох сьогодні немає серед живих. Але кожен з них у нашій пам’яті, душі”, – сказала Валерія Бандурко.

Участь у заході взяв міський голова Анатолій Бондаренко. “Наші захисники віддали свої життя за волю і незалежність України. Вони є справжніми Героями, яких ми не маємо права забути. Адже ціна нашої свободи занадто велика! Пишаюся нашими Героями, мужніми, сильними, назламними… Вдячний за кожен прожитий день, дякую за вільну і незалежну Україну”, – прокоментував Черкаський міський голова.