26 січня жіноча футзальна команда МСК «Дніпро» провела другий матч II-го етапу Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. У Полтаві черкащанки зустрілися з місцевою командою «Лідер-збірна Полтавської області».

«Лідер» – «Дніпро» – 0:2

«Лідер»: Савченко, Тарасенко, Дубина, А. Олексенко, Воскобойник, Гуєвська, Максимчук, Л. Олексенко, Мандзюк, Хруль, Поберій, Сабірова, Костюк, Гребенюк.

Головний тренер: Руслан Сабіров.

«Дніпро»: Штукатурова, Крохмаль, Вараніцька, Денисенко, Солдатенко, Юрасова, С. Кулаженко, В. Кулаженко, Білас, Завгородня, Філіпенко, Дячук, Казмірчак, Волосина.

Головний тренер: Юрій Криштоп.

Голи: Завгородня (13), Юрасова (21).

«Розуміючи турнірне становище і маючи амбітні плани на цей Чемпіонат, до кожної гри підходимо з особливою увагою. Команда з Полтавщини дуже сильний та принциповий суперник і основну увагу ми приділили грі у захисті. Кожна помилка нам могла дуже дорого коштувати, але дівчата впорались! А деякі з контратак, допомогли нам досягти бажаного успіху. В гарному настрої повернулися додому, та вже 27 січня починаємо готуватись до гри з минулорічним чемпіоном», – прокоментував гру головний тренер черкащанок Юрій Криштоп.