29 січня патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Самійла Кішки та Івана Мазепи у Черкасах за участі автівок Peugeot та Opel.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Прибувши на місце виклику, інспектори опитали водіїв та встановили, що керманич авто Peugeot 407 не надав переваги в русі авто Opel Meriva, що рухалося головною дорогою та здійснив з ним зіткнення. На місці працювали медики та учасники події від шпиталізації відмовились.

Спілкуючись із водієм авто Peugeot, поліцейські виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння. 38-річний керманич погодився пройти відповідний огляд у лікаря-нарколога в Черкаському обласному наркологічному диспансері. Лікар підтвердив стан алкогольного сп’яніння у водія. Також, під час перевірки документів, інспектори встановили, що в керманича авто Peugeot відсутній поліс обов’язкового страхування.

На водія Peugeot патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі полісу обов’язкового страхування) КУпАП.