Під час святкування весілля жителів американського Колорадо Кейлін МакРоссі-Мартінес і Брендона Мартінеса стався курйозний інцидент. До банкетної зали завітав ведмідь — непроханий гість з’їв усі ласощі, призначені для гостей.

За словами пари, спочатку весільна церемонія пішла не “за планом”, оскільки обрушилася сильна злива. Але ніхто з гостей не засмутився. “На той час, коли в середині церемонії на нас обрушилася злива, ми і всі наші гості промокли наскрізь. Але це було приголомшливо”, — розповіла Кейлін.

На цьому “сюрпризи” не закінчилися. Пізніше до гостей приєднався ще один “відвідувач” — справжній ведмідь. Звідки з’явилася тварина, ніхто не знає, але клишоногий встиг з’їсти зі столу всі десерти. “Не так часто буває, що ти підходиш до десертного столу і бачиш, як ведмідь навалюється на нього і з’їдає все”, — каже Мартінес.

Як зазначили молодята, навіть ці інциденти не змогли зіпсувати найважливіший у їхньому житті день. Торжество пройшло успішно, незважаючи на кілька кумедних моментів.