ФК ЛНЗ Черкаси продовжує підготовку до весняної частини VBET Ліги сезону 2023/24 у Туреччині. 10 лютого черкасці у черговому спарингу зіграли з командою “Спартак” Миява, Словаччина.

Перший тайм команди розпочали, більше звертаючи увагу на контроль м’яча, не часто створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Поступово ініціатива перейшла до черкаської команди. На 32-й хвилині нагоду відкрити рахунок втратив Олексій Хобленко, не реалізувавши пенальті. На 37-й хвилині, після подачі кутового у виконанні ЛНЗ, гравець “Спартака” зрізав м’яч у власні ворота. На 40-й хвилині арбітр матчу не зарахував взяття воріт суперника у виконанні Владислава Наумця, зафіксувавши положення “поза грою”.

У другому таймі черкасці продовжили “шукати щастя” біля воріт суперника. На 50-й хвилині Олександр Каплієнко подвоїв рахунок. На 67-й хвилині третій гол у ворота словацької команди забив Наумець, а на 76-й “спартаківцям” вдалося відквитати один м’яч.

Фінальний свисток арбітра зафіксував чергову перемогу ЛНЗ на турецьких зборах.

ЛНЗ Черкаси, Україна – Спартак Миява, Словаччина 3:1 (1:0)

Голи: автогол, 37; О. Каплієнко, 50; В. Наумець, 67 – 76

ЛНЗ: Кучеренко, Норенков, Муравський, Саліху (Тищенко, 66), Каплієнко (Насонов, 55; Бессала, 74), Тарасенко, Бойко (К) (Італо, 86), Яшарі (Шестаков, 46), Пасіч, Наумець (ГНП, 70), Хобленко (Прядун, 58)

Запас: Пеньков

Олег Устименко