Правоохоронці Золотоніського районного відділу поліції викрили та задокументували діяльність 37-річної дилерки наркотичних речовин. Жінка збувала заборонені речовини на території міста Золотоноша.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Слідчі та оперативники, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали правопорушницю щойно вона збула психотропну речовину — амфетамін.

Правоохоронці виявили та вилучили у порушниці поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно «амфетамін», грошові кошти, ваги, блокнот та поліетиленові пакетики. Вилучене поліцейські скерували на експертизу до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Правопорушницю затримали у порядку статті 208 КПК України.

Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, вчиненого повторно) КК України.

За чинним законодавством жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.