Під час патрулювання у селі Скородистик Золотоніського району правоохоронці зупинили для перевірки перехожого, який побачивши поліцейських різко змінив напрям руху й намагався від них втекти.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Під час спілкування чоловік розповів, що має при собі заборонені речовини. При поверхневому огляді у 26-річного золотонісця виявили 15 готових до збуту пакетиків, ймовірно канабісом. Також він зізнався, що розміщував наркотики шляхом “закладок” та показав місця, де встиг розмістити. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази та відправила їх на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.