Студенти інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відкрили для себе нове в професії поліціянтів завдяки спільному заходу з представниками поліції Черкас. Правоохоронці розповіли про свою професію, специфіку роботи, її переваги та про набір до поліції Черкаської області.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

У Черкаському районному управлінні поліції провели «День відкритих дверей». Для студентів працівники поліції підготували цікаву програму знайомства з професією поліцейського та екскурсію.

Молоді показали роботу системи Custody Records. Вони із захопленням слухали розповідь та дізналися, як працює сучасна система.

Під час зустрічі студенти мали можливість поглибити своє розуміння про роботу поліцейських, а також ознайомитися з їхнім спеціальним обладнанням та приладдям. Поліціянти розповіли про умови та порядок вступу до рядів поліції Черкащини. Детально ознайомили з роботою слідчих, кінологів, оперативників кримінального розшуку, ювенальної превенції та спецпризначенцями батальйону поліції особливого призначення.

Молодь мала можливість активно спілкуватися з поліціянтами та отримати відповіді на всі свої питання щодо служби в Національній поліції. Багатьох студентів зацікавила перспектива працевлаштування у правоохоронних органах після завершення навчання у виші.