29 лютого юнацька команда черкаського ФК ЛНЗ в рамках дев’ятнадцятого туру Чемпіонаті України з футболу U-19 в гостях зустрілася з однолітками з житомирського Полісся”.

З перших хвилин ініціативою заволоділи господарі поля: житомиряни більше атакували, та впевнено діяли оборонці і голкіпер ЛНЗ U-19. Спроби черкасців організовувати контратаки були не надто вдалими.

Поступово гра вирівнялась. Небезпечно у ЛНЗ U-19 атакували Суханов, Вівденко, Італо. Та до перерви рахунок так і не було відкрито.

Другий тайм розпочався із двох пропущених черкасцями голів: на 48-й хвилині після подачі кутового м’яч у ворота Івана Дубового забив Максим Грищенко, а на 57-й відзначився Тимур Кулмалієв.

Після забитих голів гравці “Полісся” продовжували володіти ініціативою, нечисельні контратаки ЛНЗ U-19 реальної загрози воротам суперника не становили.

На другій доданій хвилині капітан черкасців Богдан Гаврильченко зрізав м’яча у власні ворота.

Фінальний свисток арбітра зафіксував четверту поспіль і дванадцяту загалом поразку ЛНЗ U-19 в Чемпіонаті України.

Чемпіонат України U-19. 19-й тур. 29.02.2024. Житомир. Стадіон «Спартак Арена».

«Полісся U-19» (Житомир) – ЛНЗ U-19 (Черкаси) – 3:0 (0:0)

Голи: М. Грищенко, 48; Т. Кулмалієв, 57; Б. Гаврильченко, 90+2 (автогол)

Склад ЛНЗ U-19: Дубовий, Голіченко (Бондаренко, 35), Гаврильченко (К), Поліщук, Головатенко, Мазур, Луценко, Велігорський (Гриб, 84), Вівденко, Суханов (Тесля, 84), Італо (Щербак, 64)

Запас: Гайдай, Куць, Звєрєв

Олег Устименко