Оперативний підбір кадрів на запити роботодавців – першочерговий акцент роботи служби зайнятості. Одним із ефективних методів такої співпраці є організація ярмарок вакансій.

Про це інформує Чигиринська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Так, нещодавно з метою укомплектування вакансій за професіями: варник харчової сировини та продуктів, оператор лінії, апаратник стерилізації консервів, водій навантажувача, слюсар-ремонтник, вантажник та  майстер зміни у Чигиринській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для понад 40 безробітних.

На роботу запрошували представники Черкаського виробничого підрозділу ТОВ «Віджі Продакшн» – українського виробника «Верес».

Начальниця цеху Віра Дриженко презентувала присутнім підприємство та охарактеризувала його основний напрямок діяльності.

Представниця з найму Альбіна Степанюк надала вичерпну інформацію про характер, режим та умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.

Під час заходу 20 безробітних пройшли індивідуальні співбесіди, в результаті яких 18 осіб одразу отримали погодження на проходження попереднього медичного огляду за рахунок підприємства для подальшого працевлаштування.