Оформити онлайн-позику в Україні доволі просто. З цією метою можна звернутися в одну з численних структур. Найпопулярніші з них – мікрофінансові та банківські установи. Відмінність – у вимогах до клієнта та деталях кредитування. В банках оформляють серйозні позики на довгий проміжок часу та велику суму. МФО ж видає мікропозики – незначні гроші на короткий строк. Послуги обох структур використовують в залежності від запитів. Для купівлі житла, машини чи заснування власної справи ліпше звертатися в банки для взяття довгострокових кредитів. Проте позика в банківській установі без офіційного працевлаштування неможлива. Протилежне становище з мікрофінансовими організаціями, де можна взяти кредит без офіційної роботи.

Позики в мікрофінансовій організації

У взятті мікрокредиту в МФО немає нічого складного. Слід зайти на платформу компанії та слідувати простим вказівкам:

  1. пройти звичайну реєстрацію;
  2. заповнити поля анкети, пред’явити копії документації;
  3. відправити заявку в обробку;
  4. розрахувати вартість та строк погашень позики;
  5. впродовж короткого часу вам дадуть відповідь, найвірогідніше – позитивну.

Правила для позичальників в МФО

Вимоги до клієнтів, бажаючих, до прикладу, отримати рефінансування, достатньо банальні:

  • банківська карта;
  • ідентифікаційний код;
  • паспорт громадянина України.

Офіційної роботи ніхто не вимагатиме. Ніхто не телефонуватиме вам на роботу і не проситиме підтвердити вашу платоспроможність. Скористатися мікропозикою на карту в МФО може будь-хто у віці від вісімнадцяти до шістдесяти п’яти років, у кого немає великих прострочень по минулих кредитах, і у кого немає непогашеного мікрокредиту в інших сервісах.

Кредити без відмов

Головна особливість та в той же час перевага мікрофінансових організацій – це незначний відсоток відмов по кредитах. Будь-яка людина має велику вірогідність того, що їй схвалять отримання позики. МФО, наприклад, функціонує безперервно. Тому взяття кредиту можливе в будь-коли, прямо з дому. Та оформлюючи будь-який кредит (банківський чи мікрофінансовий), ознайомтеся з договором. В ньому вказані обов’язки та права кожної сторони, види погашення позики, непередбачувані обставини та штрафи у випадку прострочки платежів.

Наразі є багато подібних організацій, що пропонують кожна свої послуги. Варто довіряти тим, у яких багато клієнтів, про діяльність яких добре відомо, аби не було неприємних сюрпризів при укладанні з ними договорів. Також підбирайте для себе найзручніші умови, з огляду на які ви легко зможете розрахуватися по кредиту, не ставлячи себе у незручне становище.