Зимові свята – це час отримувати подарунки та дарувати їх. Тому в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ст. вже традиційними стали благодійні ярмарки. Цього разу школярі подбали про подарунки дітям з Покровського інтернату, написали листи бійцям ЗСУ.

Про це інформують у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Загалом в цьому навчальному закладі багато років поспіль збирають кошти для допомоги онкохворим дітям, дітям на лінії розмежування та для вітання бійців в зоні ООС. Нині дружна шкільна родина зібрала 39 900 грн.

16 грудня перша партія благодійної допомоги під гаслом “В зимову пору – часточку дитячого тепла” була відправлена на Схід. Школярі зібрали іграшки та канцтовари для дітей-сиріт з Покровського інтернату, написали вітальні листи для воїнів ЗСУ. На кошти, зібрані на ярмарку, були закуплені солодощі, а кухарі закладу напекли пиріжків для бійців ЗСУ, щоб козаки Черкаського крайового козацтва доставили їм ці смаколики до Дня святого Миколая.

– Нашим друзям-козакам доведеться проїхати більше 900 км, щоб потрапити до Северодонецька, Золотого, Попасної, Бахмуту, Покровська. І скрізь вони залишатимуть частинки тепла наших сердець. Хай знають наші захисники, що ми пам’ятаємо про них і цінуємо їхній подвиг, – наголошують у Черкаській санаторній школі-інтернаті.