Майже 80 військовослужбовців строкової служби Головного центру підготовки особового складу присягли на вірність Українському народові.

До складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, строковики пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якого отримали теоретичні знання і практичні навички.

Зі зброєю в руках, один за одним, вони урочисто присягнули ніколи не зрадити Українському народові. Батьки та рідні, затамувавши подих, спостерігали, як їх сини, впевнено та усвідомлено зробили найважливіший крок у військовому житті.

У вітальній промові тво начальника Головного центру полковник Олександр Гаркуша зазначив, що Військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця.

Військовослужбовцям Головного центру, яким нещодавно присвоїли чергові військові звання, у ході урочистостей вручили погони, а священнослужителі освятили та благословили юнаків на військову справу. Церемонія присяги завершилась урочистим маршем персоналу Головного центру та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

За інформацією Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби України