Згідно з розпорядженням голови Черкаської ОДА, було оголошено конкурс на вакантну посаду директора департаменту освіти і науки.

До цього директором працював Валерій Данилевський, але 15 січня його було призначено заступником директора департаменту освіти і науки Черкаської ОДА.

У своєму дописі у Фейсбуці Валерій Вікторович висловив подяку за співпрацю й розуміння всім, із ким йому довелося спілкуватися на попередній посаді, – керівництву, керівникам структурних підрозділів ОДА і освітянам.

«Дякую всім колегам освітянам. Вашими зусиллями за останніх чотири роки по показниках КМУ ми не посідали нижче 3-го рейтингового місця, наші учні мають гарні показники ЗНО, ми реалізуємо ряд унікальних для галузі програм. Без перебільшення – ви найкращі!» – написав Валерій Данилевський.

Також він подякував голові ОДА Романові Боднару за можливість продовжити займатися роботою, яку любить, у статусі заступника директора Департаменту освіти і науки.

За словами пана Данилевського, йому невідомо, хто може обійняти його посаду – це стане зрозумілим після проведення конкурсу.