Працівники Черкаського обласного наркодиспансеру розповідають, що нині в Черкаському обласному наркодиспансері хочуть звільнити працівників, залишивши обслуговувальний персонал і звільнивши велику частку профільних медиків. 

Про це розповів лікар Геннадій Соловйов під час особистого прийому голови Черкаської облради Анатолія Підгорного, пише пресслужба Черкаської облради.

За його словами на сьогодні у комунальному закладі матеріально-технічна база не відповідає державним стандартам, тож заклад не може в повній мірі надати кваліфіковану допомогу профільним пацієнтам.

На думку спеціалістів Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА, найбільш ефективним кроком в цій ситуації буде оптимізація закладу та об’єднання в один: наркологічного і психоневрологічного диспансерів та психіатричної лікарні.

– Ми розуміємо, що треба налагодити роботу наркодиспансеру, саме тому і постало питання об’єднання. Пацієнти повинні отримувати належну невідкладну допомогу у палаті чи відділенні інтенсивної терапії з відповідним обладнанням. Його наразі має обласна психіатрична лікарня, з якою і плануємо об’єднати наркодиспансер, – повідомила начальниця Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Лариса Кошова.