Жителі села В’язівок Городищенського району Черкащини перекривали дорогу, вимагаючи від влади ремонту асфальтного покриття.

Про це пише Суспільне UA: Черкаси.

Координатор акції Роман Шкляренко розповів, що так селяни привертають увагу до необхідності ремонту 20 кілометрів дороги від села до міста Городище. Дорога перебуває на балансі Служби автодоріг області.

На акцію принесли плакати з проханнями спрямувати гроші на ремонт траси. Найбільш потребує ремонту зношений міст у центрі села. Дорогу в селі не ремонтували 30 років.

Через дві години від початку блокування до В’язівка приїхав заступник начальника Служби автодоріг області Денис Сердюк. Він розповів, що грошей для ремонту автошляху в цьому році установа не має.

Жителі В’язівка таким результатом акції не задоволені. Зі слів Романа Шкляренка, якщо ремонт дороги не розпочнуть, люди перекриють її знову. Він додав, що участь в акції взяли 120 осіб. Зі слів старшого інспектора Городищенського відділу поліції Сергія Ганштеля участь у перекритті дороги взяло 150 жителів села В’язівок.

Детальніше – у відео.