29 лютого у спортивній залі Уманського Державного Педагогічного Університету імені Павла Тичини відбувся чемпіонат Черкаської області зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків, юніорів і дорослих.
Про це повідомляє пресслужба Національної федерації змішаних єдиноборств України.
Участь узяли понад 100 спортсменів із 7 клубів Черкаської області та обласного центру – міста Черкаси, які представили спортивні клуби «Ахіллєс», «Грізлі», «ММА-Умань», «Мангуст», «Дельта», «ДЮСШ-Тальне», «Прай», «ММА-Монастирище», «Eagle Time», спортклуб «RDSport» (м. Одеса).
Організаторами змагань виступили Черкаський обласний відокремлений підрозділ Національної федерації змішаних єдиноборств ММА України та Національна федерація змішаних єдиноборств України за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА. Головним суддею був Андрій Литвиненко, секретарем – Андрій Козак.
Фінальну частину обласного чемпіонату з вітальним словом відкрив міський голова Умані Олександр Цебрій.
Зважаючи на те, що змагання відбулися на базі університету, основними глядачами від початку поєдинків і до кінця фіналів були студенти.
Перше командне місце в обласних змаганнях посіли спортсмени клубу «ММА-Умань» (м. Умань). Друге командне місце виборов клуб «Ахіллєс» (м. Черкаси). Третє командне місце закріпилося за атлетами клубу «Дельта» (м. Корсунь-Шевченківський).
Найсильніші атлети  у складі збірної Черкаської області візьмуть участь у чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА, де виборюватимуть право потрапити до національної збірної країни для участі у чемпіонаті світу та Європи. А фінали чемпіонату України пройдуть у рамках міжнародного турніру «ELITE MMA 1», який проводить Міжнародна промоутерська компанія «ELITE MMA PRO».