ФК “Черкащина” провела перший контрольний матч у зимове міжсезоння, обігравши столичну “Оболонь Бровар-2”.

У вівторок Черкащина зібралася на перший зимовий збір, заявивши за команду 13 осіб, розповідає Spot Arena.

Селекційна робота все ще триває, низка новачків взяла участь у контрольному матчі проти Оболоні Бровар-2 в манежі бази у Кончі-Заспі, в якому Черкащина здобула впевнену перемогу 3:1.

«Завданням на гру було встановити фізичний та психологічний стан гравців, побачити  їх взаємодії як в парах так і своїх лініях, — сказав Sport Arena головний тренер ФК «Черкащина» Денис Маринчук. — Це перша гра, важко судити поки про потенціал. Але команда завдання на гру виконала, проявивши характер, а самовіддача і ставлення хлопців до гри мені сподобалися».

Команда тільки зібралася, працює під навантаженням, тому перемога особливо тішить наставника. «Ті гравці, які до нас приходять, мають футбольну школу за плечима, вони молоді і за футбольними мірками в ідеальному віці 23-25 років. Для нас важливо, щоб вони прогресували у нашій команді. Маємо стартувати у весняній частині сезону і вже від матчу до матчу сподіватимемося покращувати свою гру. Ведемо перемовини з деякими командами про два товариських матчі до старту весняної частини сезону перед першою офіційною грою з Балканами», —  говорить Маринчук.

Як стало відомо, напередодні почесний президент клубу Андрій Горельцев мав конструктивну зустріч з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком. Уся оновлена команда клубу Черкащина сподівається на допомогу мерії щодо  проведення домашніх матчів на Центральному стадіоні міста на пільгових умовах.