Кожен охочий може взяти участь у цьому конкурсі. Він проводиться серед трьох категорій: фотографи-професіонали, фотографи-аматори та діти до 16 років.

Про це  повідомляє Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

Сюжети світлин мають будуватися навколо теми спорту, Олімпійського руху, активного та спортивного дозвілля. Проте цього разу – в умовах карантину, домашнього тренування та дистанціювання від інших. Найоригінальніші, найяскравіші та найспортивніші фотографії стануть переможцями конкурсу, а їхні автори отримають відзнаки та олімпійські подарунки.

Прийом фотографій на конкурс триває до 14 червня 2020 року.

Всі фотографії, які подаються на конкурс, мають бути зробленими протягом 2020 року, оригінальними і вільними від прав третьої сторони.

Надсилати фото потрібно на електронну адресу: cherkassy-nok@ukr.net. Також необхідно вказати: ім’я та прізвище фотографа, вік фотографа, контактний номер телефону, а також дату та місце, де було зроблено фото.

Всі фотографії повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам: файл у форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів; колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.