22 травня пивоварня «Уманьпиво» відправила до Німеччини понад 13 тис. пляшок сидру.

Про це інформують в компанії, передає ЧЕСНО.

«Це вже друга поставка цього року. Перша – відбулася ще в лютому. Тоді ми експортували понад 11 тис. пляшок сидру. Окрім, класичного яблучного сидру, до Німеччини сьогодні відвантажили грушевий, вишневий та лимонний, – каже СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Ми продовжуємо розширювати географію експорту нашої продукції. Зараз уманським сидром смакують у Молдові, Ізраїлі, Польщі».

Пивоварня потроху нарощує експорт до Європи. У найближчих планах відвантаження продукції до США та налагодження поставок до Китаю, Киргизії, Казахстану, Литви та Вірменії.

Варто підкреслити, що пивоварня «Уманьпиво» почала активно налагоджувати міжнародні зв’язки та виходити на зарубіжні ринки ще у 2018 році. За цей час було здіснено точкові поставки у 10 країн світу.

Довідково: Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру та безалкогольних напоїв. На сьогодні – одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року: тільки вода, солод і хміль та не використовує у виробництві жодних замінників солоду.