24 травня 2020 року в Черкасах на Соборній площі і в понад тридцяти містах України всі небайдужі громадяни вийшли на акцію “Стоп реванш!”.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”, передає ЧЕСНО.

Активісти озвучили претензії діючому президенту України. За їх словами перший рік керування Володимира Зеленського вже перетворився на капітуляцію перед агресором для України. Окрім спаду економіки, з’явилася загроза втрати суверенітету країни – у політику прийшли проросійські сили, процвітає кумівство та повернулися посадовці-регіонали. Влада знову йде курсом Януковича і лише активна частина суспільства здатна про це заявити та це зупинити.

«Зеленський відзвітував про перший рік свого президентства, і вже планує другий термін. Це був рік мародерства, рік імітації, рік порожніх обіцянок. Війну не лише не завершено перемогою України, більше того, Зеленський здає українські позиції, протягує формулу Штайнмаєра. Олігархи розгорнули нову боротьбу проти українського народу, проголосувавши за розпродаж української землі. Також лишається незмінним міністр Аваков, більшість злочинів – нерозкриті. Прізвища Свинарчуків змінили на Єрмаків. Зеленський торгує посадами та множить “кумівство”. Ми зможемо подолати це лише тоді, коли зламаємо нинішню олігархічну систему влади і почнемо розбудовувати соціально і національно справедливу державу» – зазначив голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

На акції запропонували всім взяти участь у перфомансі. Завдання полягало в тому, щоб з букв «д», «у», «п», «а» скласти слово  «щастя», як символ року діяльності Зеленського.

«Очевидно, що «цукерка», яку Зеленський всім намагався впарити, виявилася «смоктальним льодяником». Наче й обкладинка гарна, сама цукерка створює ефект ситості, але це обман. Залишається лише гіркий післясмак. І справді, з такими літерами «щастя» не складеш. Можна лише інше слово, в яке Зеленський любив перед виборами посилати чиновників та політиків», – прокоментувала подію голова Черкаської міської організації ВО «Свобода» Діана Тяско.