Маючи освіту вчителя біології, черкащанка Оксана Чорноус тривалий час працювала з дітьми в реабілітаційному центрі.

Про це інформує Сектор інформаційної роботи ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Педагогіка приносила жінці справжнє задоволення. Однак життєві обставини склалися так, що Оксана Чорноус залишилася без  роботи. За допомогою вона звернулася  до Черкаського міського центру зайнятості.

Підібрати роботу для досвідченого педагога допомогли рекрутери центру зайнятості, які запропонували вакансію в одній із місцевих шкіл. Після вдалої співбесіди з роботодавцем, жінка отримала роботу вчителя (групи продовженого дня) в Черкаській спеціалізованій школі № 13.

Нині, Оксана Чорноус з вдячністю згадує про сприяння її працевлаштуванню та ділиться враженнями про нове робоче місце: «Робота, якою я займаюся приносить мені радість і відчуття повноти життя. Працювати з дітками завжди цікаво, особливо в початкових класах. Вони, як губка вбирають в себе нові знання, із задоволенням, захопленням і завзятістю працюють над виконанням завдань та емоційно сприймають похвалу. Нова шкільна програма націлена на творчий розвиток особистості і тому більшість часу з дітьми приділяється бесідам і розвитку творчих здібностей. Перевагу в позаурочний час надаємо малюванню, ліпленню, аплікації, виробам з фетру та з інших підручних матеріалів.

Виникає непереборне бажання продемонструвати роботи моїх вихованців в які вкладена любов і тепло дитячих рук. Хочеться також висловити слова вдячності фахівцям центру зайнятості, особливо рекрутерам, які професійно підходять до своєї справи і допомагають людям отримати саме ту роботу, до якої лежить душа».