На Черкащині завершився останній етап змагань з багатоборства серед тілоохоронців. Команда спецпризначенців ГУНП в Черкаській області показала гарний результат та посіла 12 загальнокомандне місце. Для поліцейських такі змагання були вперше.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Цього року відкритий XI Чемпіонат світу та XXIV Чемпіонат України з багатоборства проходив у Черкасах. Змагання тривали з 17 по 19 липня.

Протягом трьох днів учасники змагалися в демонстрації прийомів захисту під час пішого супроводу VIP-персон та прийомів рукопашного бою, демонстрували майстерність подолання смуги перешкод на автомобілі з прийомами екстремального керування, шукали вибухові пристрої у транспортних засобах та виконували стрілецькі завдання з індивідуальної швидкісної стрільби.

Загалом у змаганнях взяли участь 30 команд з усієї України та країн світу. Серед учасників були поліцейські із підрозділу батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.

Перемогу у чемпіонаті здобула команда Департаменту особистої охорони УДО України. Черкаські спецпризначенці посіли дванадцяте місце.

Такі змагання є перевіркою навичок, витривалості та характеру кожного з претендентів на перемогу. Учасники чемпіонату впоралися з усіма випробуваннями, продемонструвавши високі результати, професійність, майстерність й вміння орієнтуватися в складних обставинах. Всі вправи бійці виконували максимально швидко та точно.