Цієї п’ятниці, 6 серпня, у Черкасах на пляжі “Митницький” біля Черкаської SUP-станції в межах проєкту “Cherkasy SUP Station-Event” відбудеться вечірка “Hot August Night”.

Про це інформують організатори заходу, передає ChesnoNews.

–  У серпні хочеться встигнути все: натанцюватися, наспіватися, відвідати всі івенти, перечитати всі заплановані книги, урвати собі найспекотнішу ніч у колекцію спогадів. Саме тому ми пропонуємо відкрити серпень гарячою вечіркою “Hot August Night” на Черкаській SUP-станції, щоб натякнути йому, що ми не готові сумувати! – зауважує співавторка проєкту “Cherkasy SUP Station-Event” Анна Сакун.

Так, уже в п’ятницю, 6 серпня, з 20-00 Черкаська SUP-станція качатиме серпневий вайб разом із місевим гуртом Altamaxxx, який із весни цього року є активним учасником багатьох концертів і фестивалів Черкас та області. Цьогоріч гурт зазвучав в новому, акустичному форматі. Після виступу гурту тренерка Тетяна Баранович обіцяє всім жвавий майстер-клас із африканських танців, під час якого можна буде вивчити базові рухи, відчути себе пластичним, рухливим і живим. А на завершення – закріплюємо вивчене під музику від DJ OXYGEM.

Вхід на вечірку “Hot August Night” – вільний. Захід відбудеться за підтримки Департаменту освіти й гуманітарної політики ЧМР у межах проєкту “Cherkasy SUP Station-Event”, що є переможцем конкурсу грантів у галузі культури у 2021 році.