У суботу, 28 серпня з 07.30 до 11.30 буде тимчасово заборонено рух транспорту вул.Хрещатик (між площею Слави та вул.Небесної сотні, без перекриття перехресть з вул. Святотроїцькою та вул. Небесної Сотні).

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Тут проводитиметься обласний забіг в рамках Всеукраїнського патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ».

На час проведення змагань буде змінено рух автобусів № 11, № 21, № 36. А саме:

  • маршрут № 11 у прямому та зворотному напрямку від бульвару Шевченка спрямують вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького;
  • маршрут № 21 у прямому напрямку спрямують від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка, вулицею Смілянською, далі за маршрутом та в зворотному напрямку від вулиці Смілянської бульваром Шевченка, вулицями Небесної Сотні, Верхньою Горовою, Байди Вишневецького, далі за маршрутом;
  • маршрут № 36 у зворотному напрямку спрямують від вулиці Байди Вишневецького вулицями Верхньою Горовою, Небесної Сотні, бульваром Шевченка, вулицею Смілянською, далі за маршрутом.