З 2 по 5 вересня 2021 року в місті Бахмут на Донеччині проходив Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та всеукраїнський турнір, присвячений пам’яті Павла Опанасовича Орла. Змагання зібрали понад 500 учасників із 17 регіонів країни.

За нагороди Кубку України у складі команди КДЮСШ «Вулкан» під керівництвом тренерів-викладачів Олександра Литвиненка та Заслуженого тренера України Юрія Зубова, боровся студент четвертого курсу кафедри політичних і філософських наук Черкаського державного технологічного університету Нікіта Прогунов, передає ChesnoNews з посиланням на пресслужбу навчального закладу.

У напруженій боротьбі Нікіта здобув дві нагороди: бронзу в розділі кік-лайт та срібло в розділі лайт, поступившись у фіналі лише чинному чемпіону світу.

За результатами змагань «вулканівці» посіли  шосте рейтингове місце, за кількістю виборених нагород черкащан обійшли лише Харківська, Донецька та Київські області.

Окрім того, після успішної участі в Чемпіонаті України з кікбоксингу серед дорослих у березні 2021 року, Нікіті Прогунову присвоєно розряд кандидата у майстри спорту України з кікбоксингу.