З нагоди Дня підприємця, Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості висловлює вдячність підприємцям Тальнівщини за співпрацю та забезпечення роботою жителів громади, створення нових робочих місць та підвищення добробуту земляків.

Про це інформує пресслужба установи, передає ChesnoNews.

Далеко не всі готові прорахувати всі ризики та відкрити власну справу. Серед головних чинників, що відлякують початківця: пошук стартового капіталу, збір відповідної документації та, зрештою, правильний підбір працівників – команди надійних людей, які сформують «хребет» колективу.

Розуміючи всі складнощі, з якими доводиться стикатися майбутнім підприємцям, служба зайнятості надає підтримку в усіх цих питаннях.

Так, наприклад, підприємиця з Тального Тетяна Карачун, яка є власницею затишного та атмосферного кафе «Маєток», – одна із тих, хто не лише успішно будує власний бізнес, а й надає робочі місця для безробітних.

Про власну справу підприємниця розповідає: «Моє кафе має гарну назву – «Маєток», архітектура та інтер’єр якого поєднують в собі сучасність та історичне минуле. Адже розміщується заклад у частині будинку, де мешкав управляючий, всім відомого, мисливського палацу графа Шувалова. Спочатку «Маєток» був маленькою затишною кав’ярнею, а згодом з’явилася креативна ідея  та бажання  перетворити її на заклад з літнім майданчиком та банкетними залами».

Від початку ведення підприємницької діяльності, Тетяна Карачун тісно співпрацює з Тальнівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості.

За роки співпраці для кафе «Маєток» підібрані 8 кваліфікованих працівників. Серед них: адміністратор, кухарі, бармени та офіціанти. Також у підприємниці проходив стажування один безробітний та 5 осіб брали участь у роботах тимчасового характеру. Нещодавно роботодавець прийняла на роботу ще одного працівника для своєї команди. Колишня безробітна Віта Кулибабу тепер обіймає посаду адміністратора. А за створення нового робочого місця, Тетяна Карачун отримає відшкодування єдиного соціального внеску.

«Я дякую фахівцям Тальнівської районної філії, які надали реальну допомогу та підтримали мене. Це дійсно мої надійні партнери. Саме вони оперативно допомогли мені укомплектувати штат працівників. Також дуже вдячна за підтримку, супровід та своєчасне надання допомоги по частковому безробіттю в період карантинних обмежень», – коментує Тетяна Вячеславівна.

У свою чергу, фахівці Тальнівської районної філії висловлюють вдячність Тетяні Вячеславівні за довіру та бажають стабільності у бізнесі і подальших успіхів.