День Святого Миколая – найбажаніший день у році для дітлахів. Діти пишуть листи Миколаю і просять про подарунки. Щоб виконати хоч маленьку частину дитячих мрій вже традиційно проводиться акція доброти напередодні свята.

Про це інформує пресслужба Черкаської РДА, передає ChesnoNews.

Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом з головою Черкаської районної ради Олександром Василенком та заступником голови РДА Богданом Солошенком відвідали три дитячих заклади, подарували дітям подарунки та поспілкувалися з керівниками. Завітали до діток Михайлівської та Смілянської спеціальних шкіл, а також Смілянської спеціалізованої школи-інтернату Черкаської обласної ради.

У кожному з цих закладів виховуються більше ста дітей з особливими потребами, та обдаровані діти, які мають неабиякі таланти.

Також, перебуваючи на Смілянщині, Валерія Бандурко не могла оминути увагою своїх маленьких друзів – Андрійка та Валерія, які живуть у селі Попівка разом зі своєю бабусею-опікуном. Хлопці відвідують Попівську школу і кажуть, що їм для навчання потрібні нові смартфони. Керівники району посприяли діткам, щоб їх бажання швидше стали реальністю.

«Дуже приємно приїздити до дітей і бачити їх радісні очі. Щиро бажаю, щоб кожен з них був щасливий, щоб їхні мрії неодмінно збувалися», – зазначає голова РДА.

Допомогли підготувати подарунки благодійники, які небайдужі до дитячої долі. Це ТОВ «Ростдорстрой» в особі Миколи Удалова, ТОВ «Черкаська транспортно-експедиторська компанія» в особі Олега Каравана, ТОВ «Олімп» в особі Віталія Апхип‘юка, ТОВ «АПК МАЇС» в особі Володимира Ткаченка, ТМ «КENT&AVER», ПП Маценко М.О., начальник управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства та екології Черкаської РДА Петро Данилішин та КФ «Меркурій» в особі Євгена Тарана.