Юні боксери Черкас тепер мають змогу тренуватися і змагатися із новим інвентарем. Завдяки підтримці міської влади вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» та інших спортивних клубів отримали боксерські шоломи, рукавички, захист для тіла, м’ячі-медболи та інший інвентар.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Днями перший заступник міського голови Сергій Тищенко відвідав спортивний клуб «Форсінг», Черкаський Центр Боксу та боксерський клуб «Манеж» і передав чергову партію спортивного інвентарю. Тренери Олександр Піскун, Ігор Приходько, Артем Савенко, Володимир Катренко та Віктор Олексюк разом зі своїми вихованцями неабияк зраділи обновкам.

«Я виховую 40 юних боксерів. Половина з них – початківці, а половина – вже чемпіони міста, області та всеукраїнських змагань. Тому мати професійний і якісний спортивний інвентар для нас дуже важливо. Нові рукавички та шоломи більш комфортні, оберігають спортсменів від травм і допомагають більш комфортно почуватися боксерам як на тренуваннях, так і під час змагань. Тому і я, і мої вихованці дуже вдячні за такий сучасний та якісний інвентар», – зазначає тренер Ігор Приходько.

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко, який також є президентом Федерації боксу області зазначає: забезпечення належних умов для тренування дітей та молоді – важливе завдання, над яким систематично працює команда міського голови Анатолія Бондаренка.

«Ми повинні плекати нашу молоду спортивну зміну, тим більше у такий скрутний воєнний час, – наголошує перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко. – Адже фізкультура і спорт є запорукою здоров’я нашої нації та підтримкою міжнародного престижу держави. До України зараз прикута увага всього світу, і вдалі виступи наших спортсменів підсилюють авторитет всієї держави. Крім того, багато спортсменів нині стали до лав захисників, і зі зброєю в руках боронять незалежність, показуючи приклад мужності, спортивної витримки та волі».