Оперативні новини від команди Суспільного Мовлення — на сайті Суспільне Новини, у телеграм-каналах Суспільне Новини та регіональної мережі (за назвою Суспільне + місто-обласний центр) та інших соцмережах Суспільного.

У разі відсутності електроенергії чи мобільного зв’язку у вашому місті — налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо на приймачах, що живляться від батарейок. Українське Радіо може вести інформаційне мовлення на частотах Радіо Культура та Радіо Промінь.

Черкаська область

  • Українське Радіо 

м. Черкаси — 91,4 FM

смт Буки — 106,9 FM

м. Канів — 88,6 FM

м. Умань — 100,6 FM

м. Чигирин — 101,3 FM

м. Шпола — 105,6 FM

м. Тальне — 105,2 FM

  • Радіо Промінь

м. Черкаси — 98,6 FM

м. Жашків — 105,4 FM

м. Умань — 102,1 FM

  • Радіо Культура

м. Черкаси — 88,3 FM

м. Сміла — 90,3 FM

м. Умань — 91,1 FM

Оперативні новини від Суспільне Черкаси у соцмережах:

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті Суспільне Новини.

Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. У Києві мовить на частоті 105 FM. З усіма частотами Українського Радіо та лінками на соцмережі Суспільного в регіонах можна ознайомитися за посиланням.

Українське Радіо також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio, на сайті ukr.radio та в мобільному застосунку «Дія».