Ще один заклад у Черкасах приєднується до проекту «Картка містянина». З 1 квітня відвідувачі медичного центру «Медгарант» зможуть отримувати 5% повернення коштів у вигляді кешбеку.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Нагадаємо, що у Черкасах триває впровадження «Картки черкасця». Картка одночасно є проїзним документом, платіжною карткою та носієм персональних даних її утримувача, дає можливість деяких видів соціальної підтримки та додаткові бонуси. Це спільний проект Черкаської міської ради, компанії «SMART-TICKET TECHNOLOGY», яка виграла конкурс на справляння плати за транспортні послуги в міському пасажирському транспорті, та банка-партнера МТБ БАНК.

Як розповідає керуючий центральним відділенням МТБ БАНК м.Черкаси Костянтин Саленко, ініціативу міської влади із впровадження «Картки черкасця» підтримали низка черкаських підприємців. Серед них – медичний центр ТОВ «Медгарант».

«Ми – жителі й патріоти рідного міста, тож намагаємося бути «на хвилі» подій, які тут відбуваються. Розуміючи, що впровадження «Картки черкасця» дає людям можливість отримувати сучасні сервіси, хочемо брати в цьому участь. Наша родина теж записалася на оформлення такої картки», – говорить директор ТОВ «Медгарант» Валентина Квітка.

Керуючий центральним відділенням МТБ БАНК м.Черкаси Костянтин Саленко розповідає, що до проекту вже приєдналися 17 черкаських аптек: «Медіт-М», «Гала Аптека», «Аптека 03». Найближчим часом мають приєднатися КП «Черкасиводоканал», торгова мережа «Моллі», деякі заклади громадського харчування, планується співпраця із черкаським зоопарком. Деякі підприємства міста розглядають можливість зробити «Картку черкасця» зарплатним проєктом, аби їхні працівники на цю картку могли отримувати свою зарплату.

Для зручності людей до середини літа МТБ БАНК планує відкрити відділення в Південно-Західному мікрорайоні, на Митниці й Хімселищі.

«Ми вдячні підприємцям, які зрозуміли важливість реалізації цього проекту в нашому місті. Адже співпраця влади та бізнесу при запровадженні «Картки черкасця» дає нові можливості для розвитку Черкас і об’єднання людей у єдину громаду, – зазначає перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Робота над наповненням картки триває і з часом люди зможуть відчути всі переваги, які отримає її власник. Переконаний, що спільно ми розробимо сучасний сервіс, який допоможе створити більше зручностей мешканцям нашого міста».

Нагадаємо, що отримати «Картку черкасця» можуть усі громадяни, зареєстровані у місті Черкаси (в тому числі ті, хто має право на безоплатний проїзд або право на оплату часткової вартості проїзду (школярі, студенти, тощо).

Точки видачі «Картки черкасця»:

  • Черкаська міська рада – вул. Байди Вишневецького,36.
  • Департамент соціальної політики – бульвар Шевченка, 307.
  • Відділення №1 МТБ Банк – бульвар Шевченка, 224.
  • Центр обслуговування громадян – вул. Благовісна, 170/2.

Для розвантаження черг проводиться попередній запис через електронний носій (в Центрі обслуговування громадян – вул. Благовісна, 170/2) і складаються списки.

Час роботи точок видачі: пн-пт 8:30-17:30, 0-800-500-255, тех. підтримка транспортної картки: 067-574-10-88.