Укрпошта оголосила всеукраїнський конкурс дитячих ескізів на тему: «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього». Нову поштову марку Укрпошта планує випустити 1 червня до Дня захисту дітей. Найкращу художню роботу оберуть шляхом народного голосування.  

Запрошуємо долучитися до конкурсу дітей віком до 16 років, які за допомогою малюнка зможуть передати те, яким вони бачать майбутнє України після здобуття довгоочікуваної Перемоги. Ескіз марки – довільний, що саме зобразити на малюнку вирішують самі діти. Можливо, це буде найпотужніша ІТ країна світу, або ж найкомфортніша – з прекрасними і величними містами-курортами, або така, яка зможе годувати якісними продуктами весь світ, а мир і спокій в ній  захищатиме найсильніша армія Європи, невід’ємною частиною якої є Україна.

Звертаємося до батьків, вихователів дитсадків, викладачів загальноосвітніх і мистецьких шкіл підтримати ініціативу Укрпошти та заохотити дітей до участі в конкурсі. Можливо, малюнок саме вашої дитини буде надрукований на поштовій марці України воєнного часу, присвяченій до Дня захисту дітей.

Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно і т.д.) і виконані в будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда і т.д.). Подані на конкурс роботи (малюнки) мають бути оригінальними творами учасників. Заборонено подавати малюнки, що порушують права третіх осіб. Малюнки учасників мають відповідати темі конкурсу.

Збір дитячих робіт триватиме з 6 до 16 квітня включно. Малюнок необхідно надіслати до Укрпошти в електронному вигляді, перейшовши та зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/zY3c8mLnRVWooGS39

Кращі дитячі роботи будуть представлені на сторінках Укрпошти в Facebook, Instagram та Телеграм-каналі СЕО Укрпошти для проведення народного голосування. Конкурсна робота, яка набере найбільшу кількість голосів, буде відтворена Укрпоштою на поштовій марці.

Надсилаючи конкурсну роботу один із батьків (законний представник), який діє в інтересах дитини, яка є учасником конкурсу, підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію малюнку (конкурсної роботи) та згоду, у разі перемоги роботи, на підписання з Укрпоштою авторського договору на передачу виключних майнових авторських прав на твір.

Укрпошта залишає за собою право запропонувати іншим учасникам конкурсу, авторам цікавих ідей, співпрацю з публікації їхніх малюнків  на поштовій продукції Укрпошти.