Від Черкащини захисникам доправили нові вантажі підтримки.

Про це інформує начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, передає ChesnoNews.

Начальник ОВА разом із комбригом Черкаської ТрО Анатолієм Стуженком відвідали підрозділи, що виконують завдання на першій лінії оборони. А також окремі механізовані бригади, де теж служать черкащани.

–   Настрій у наших захисників і захисниць бойовий, – зауважив Ігор Табурець. – Ми його ще трохи покращили, доправивши потрібне підсилення від нашої області. Це повнопривідні автівки, квадрокоптери, тепловізори та генератори – закрили нагальні запити. Не забули і про великодні гостинці від наших громад.

Окрім того, одному з військових мобільних госпіталів передали два портативні УЗД-апарати та потрібні медзасоби.

–   Це справді передова порятунку наших оборонців, – наголосив начальник ОВА. – Вчасна діагностика завжди важлива, надто в умовах бойових дій.

Також під час поїздки на Схід Ігор Табурець вручив захисникам відзнаки від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

–    Про вклад черкащан у переможні бої та операції ще багато почуєте згодом, – заважив начальник ОВА. –  Черкащина самовіддано та відповідально тримає фронт допомоги армії ще з 2014 року. З початку повномасштабної війни разом із нашими громадами, волонтерськими та партнерськими організаціями, підприємцями та всіма небайдужими ми проклали сотні маршрутів підтримки. Усе – для УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРЕМОГИ!