Зміни та доповнення до переліку об’єктів вулично-дорожньої мережі Черкас, де необхідно виконати поточний ремонт у 2023 році, вніс виконавчий комітет.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Наприкінці березня виконком визначив декілька перших автошляхів, які потрібно відремонтувати. Це вул.Чигиринська, Надпільна, Олени Теліги та пров.Семена Палія. На вул.Чигиринській роботи вже у розпалі.

Сьогодні ж цей перелік значно розширили – тепер у ньому 47 назв вулиць, провулків і міжквартальних проїздів. Серед них вул.Вячеслава Галви, вул.Пастерівська, Петра Дорошенка, Різдвяна, Братів Чучупаків, Соснівська, Гуржіївська,провулки Віри Борушевської, Водопарковий, Партизанський, узвіз Пожежний та ін.

«За результатами обстеження ще 43 вулиць і з огляду на кількість коштів, передбачених у бюджеті на проведення поточного ремонту, пропонується затвердити цей перелік вулиць», – зазначив директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергій Отрешко.

Оскільки у Черкасах є ще низка вулиць, де потрібно виконати поточний ремонт, за пропозицією членів виконавчого комітету, їх розглянуть і включать до переліку на наступних засіданнях.

«Навіть під час воєнного стану створення безпечних умов для пересування містом як для водіїв, так і для пішоходів, залишається важливим напрямком роботи міської влади. Цьогоріч намагатимемося охопити ремонтом автошляхи у різних куточках нашого міста», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.