Розумний, принциповий, відданий Батьківщині. Саме таким був черкащанин Володимир Мукан, захисник, який загинув на російсько-українській війні. Сьогодні його провели в останню путь.

Про це інформує Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, передає ChesnoNews.

Володимир Сергійович закінчив школу №34, потім вивчав філологію у Київському університеті ім.Тараса Шевченка. Мав науковий ступінь кандидата філологічних наук. До початку повномасштабного вторгнення працював журналістом у різних ЗМІ: Znaj.ua, «Мейнстрім», «Gazeta.ua», «Країна» тощо.

Також був піарником у компаніях «Екокарз», «Електрокарз», СК «ПЗУ Україна». Одночасно викладав в Університеті державної фіскальної служби України в м.Ірпінь Київської області.

З лютого 2022 року вступив до лав добровольців. Проходив службу у різних військових частинах, брав участь у бойових діях у найгарячіших точках фронту.

Останнім часом відповідав за морально-психологічне забезпечення у своєму підрозділі. На жаль, життя Володимира Мукана обірвалося під час виконання бойового завдання. Йому назавжди залишиться 35…

Володимир Сергійович вважав, що доброволець – це той, хто готовий до спротиву у найважчі часи. На його думку, українці захищають не просто свою територію, а філософію свого життя…

Вічна та світла пам’ять Сину Української Землі!