В Умані та Корсунь-Шевченківському знову виявили кримінальні ТЗ. Цього разу сфальсифіковані номери на рамах та перезакріплені номерні панелі виявили на автомобільних причепах.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Так, до ТСЦ МВС 7142, що в місті Умань звернувся чоловік з метою перереєстрації причепа «ПГМФ 8321Р2». Під час огляду вказаного транспортного засобу, судовим експертом було виявлено, що ідентифікаційна табличка перезакріплена та виготовлена не в умовах заводу виробника, а також номер рами (шасі) нанесений не в заводських умовах.

Подібний випадок стався і в ТСЦ 7144, що в місті Корсунь-Шевченківський. Туди з заявою про перереєстрацію причепа «ПГМФ 8304-02», також звернувся місцевий житель. І знову неприємність. Під час дослідження причепа, також було встановлено, що його номерна панель змінена, а номер шасі набитий кустарно.

Нагадуємо автовласникам: найкраще рішення перед купівлею будь-якого транспортного засобу, навіть невеликого автомобільного причепа – звернення до фахівців, – експертів науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС та працівників сервісних центрів МВС.

Тут ви отримаєте відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі транспорту, а саме:

– чи не змінювалися ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);
– встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).
– фактичну дату виготовлення автомобіля і чи дійсно він не омолоджений із метою підвищення його комерційної привабливості при продажу;
– встановлення ринкової вартості транспортного засобу.

Купуйте ТЗ безпечно.