Черкаський міський голова посів 6-те місце у “рейтингу мерів” від IRI. Це показало нове опитування громадської думки Міжнародного республіканського інституту.

На запитання “Наскільки ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність міського голови?” схвально відповіли 62% респондентів-черкащан 8-го поглибленого дослідження у сфері місцевого самоврядування.

Анатолій Бондаренко посів 6-е місце з 21. Черкаська міська рада за рейтингом довіри на 10-му місці серед 21 міських рад обласних центрів. Загалом же за результатами опитування Черкаси потрапляють у першу п’ятірку міст за відповіддю на питання “Чи вважаєте ви, що справи у вашому місті ідуть у правильному напрямку?”.

Опитування проводилося Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту по всій Україні (крім окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей) у період з 1 по 5 лютого 2023 року методом телефонного інтерв’ю з використанням комп’ютера (CATI) на основі випадкової вибірки номерів мобільних телефонів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95 не перевищує 2.0%.

Детальніше із результатами опитування можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/iscbv.