Командний чемпіонат України в олімпійських номерах програми, чемпіонат України в змішаній командній гонці (чоловіки, жінки, юніори, юніорки) з велосипедного спорту (шосе) пройшов з 20 липня по 23 липня у місті Вінниця.

Про це інформують в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОВА, передає ChesnoNews.

За нагороди змагались 80 спортсменів із 12 команд. У перший день змагань спортсмени долали індивідуальну гонку на час, другого дня змагались у груповій гонці, а на завершення провели змішану командну гонку на час. Черкащину представляло 18 спортсменів.

Комадний залік в індивідуальній гонці на час серед чоловіків: срібні медалі вибороли Віталій Новаковський, Костянтин Рибарук, Ростислав Царан, Андрій Підкуйко та Максим Титаренко.

Командний залік в індивідуальній гонці на час серед жінок: друге місце посіла Єлизавета-Софія Зубкова.

В індивідуальній гонці на час: юніори – золото здобули Ярослав Кліменко, Данило Козоріз, Дмитро Капітан, Богдан Потьомко та Вячеслав Коноплянко.

Юніорки у складі Ганна Позднякова, Юлія Тичковська, Карина Потьомко, Каріна Левченко, Софія Запорожець та Іванна Трипутень.

Командний залік в груповій гонці: чоловіки у складі Віталій Новаковський, Костянтин Рибарук, Ростислав Царан, Андрій Підкуйко та Максим Титаренко посіли третє місце.

Юніори у складі Ярослав Кліменко, Данило Козоріз, Дмитро Капітан, Богдан Потьомко та Вячеслав Коноплянко вибороли срібло.

Юніорки: Ганна Позднякова, Юлія Тичковська, Карина Потьомко, Каріна Левченко, Софія Запорожець та Іванна Трипутень стали чемпіонками.

Змішана командна гонка чоловіки-жінки: третє місце у Ростислава Царана, Віталія Новаковського, Андрія Підкуйка та Іванни Трипутень.

Змішана командна гонка, юніори-юніорки: золото у Данила Козоріза, Карини Потьомко, Юлії Тичковської, Богдана Потьомко, Ганни Позднякової та Вячеслав Коноплянка; срібло у Дмитра Капітана, Каріни Левченко та Софії Запорожець.