Довірливість громадян продовжує грати на руку шахраїв, які задля отримання незаконної наживи, не нехтують нічим. Саме тому, правоохоронці Золотоніського РВП щоденно проводять профілактичну роботу.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Правоохоронці зазначають, що жертвами шахраїв стають люди різного віку та статусу. Максимальне інформування населення – це один із методів, який не стовідсотково, але допомагатиме мінімізувати випадки шахрайств.

Фінансові операції через інтернет, фішингові повідомлення та сайти, інтернет-жебрацтво, зловживання довірою та використання людського горя у власних інтересах – це лише частина методів з видурювання коштів, які використовують шахраї.

Аби люди не забували про такий вид злочинності, як шахрайства, і не потрапляли у тенета зловмисників, працівники Золотоніського РВП розміщують інформативні плакати та постери в громадських місцях, розміщують правила безпеки на місцевих сітілайтах, роздають листівки та буклети місцевим мешканцям, в яких розповідається про схеми шахрайства і про те, як не стати жертвою шахраїв.