На жаль, війна продовжує приносити горе в мирні українські оселі… Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах назавжди попрощалися з Юрієм Мартиненком.

Юрій Мартиненко, 42 роки, морський піхотинець. Вступив до лав Збройних Сил України у 2022 році. Пройшов навчання в Англії, служив стрільцем-санітаром у батальйоні морської піхоти. Загинув у зоні бойових завдань на Донеччині.

  • У Смілянській громаді назавжди попрощалися з Олександром Карповим, Максимом Коробченком та Михайлом Яценком.

Олександр Карпов, 24 роки, старший солдат штурмового батальйону ЗСУ. Він любив життя, і Україну любив! Загинув виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Бахмут Донецької області.

Максим Коробченко, 37 років, розвідник-санітар, солдат. Загинув в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області під час виконання бойового завдання, внаслідок штурмових дій зі сторони противника.

Михайло Яценко, 48 років, стрілець-помічник гранатометника. Боєць загинув у Бахмутському районі, Донецької області. Група потрапила під снайперський обстріл та обстріл з АГС-17 з напрямку Бахмут, які коригувались ворожим БпЛА.

  • У Руськополянській громаді назавжди попрощалися з Русланом Лісановим.

Руслан Лісанов, головний сержант механізованого взводу. Загинув внаслідок несумісних із життям поранень під час штурмових дій на Куп’янському напрямку.

  • У Медведівській громаді назавжди попрощалися з Віктором Бондарем.

Віктор Бондар виконував важливі завдання із захисту нашої держави. Мав вірних побратимів і був вірним їм до останнього подиху.

Вічна пам’ять Героям, які полягли за Україну!