Громади Черкаського району провели в останню путь Героїв, які загинули на війні у боротьбі за незалежність кожного із нас з вами. Памʼятаймо!

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкасах назавжди попрощалися з Сергієм Кулагіним, Олександром Синьогубом, Віктором Демʼяненком та Дмитром Кохом.

Сергій Кулагін, 56 років, гранатометник, разом із побратимами боронив Україну на Луганському напрямку. Військовий загинув під час виконання бойового завдання та прямого контакту з противником, отримавши несумісні з життям поранення.

Олександр Синьогуб, 40 років. Віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Батьківщину. Воїн загинув під час виконання бойового завдання.

Віктор Дем’яненко, 49 років, командир бойової машини. Загинув, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Він був відданим своїм побратимам, мужньо виконував свій бойовий обов’язок.

Дмитро Кох, 47 років. Загинув, захищаючи свободу і незалежність нашої Батьківщини. Він був патріотом своєї країни і справжнім бойовим товаришем своїм побратимам.

У Мошнівській громаді провели в останню путь Дениса Жмакова.

Денис Жмаков, 26 років, сержант, прикордонник. Помер внаслідок поранень, отриманих під час бойових дій на Харківщині. Не дочекались з війни чоловіка і тата дружина і двоє маленьких діточок.

У Камʼянській громаді назавжди попрощалися з Юрієм Івановим.

Юрій Іванов, 28 років, старший солдат. Захисник вважався зниклим безвісти з 19 березня 2023 року, коли виконував бойове завдання на Донеччині. Тільки зараз вдалося повернути додому і віддати останню шану воїну.

У Канівській громаді провели в останню путь Вадима Петренка.

Вадим Петренко, 54 роки, старший сержант, командир відділення в складі самохідного артилерійського дивізіону. Канівець виборював нашу свободу на Бахмутському, Оріхівському, Куп’янському напрямках. У воїна залишилися дружина, дві доньки, син, сестра та онука.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам. Вічна і світла пам’ять Героям-захисникам!