Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкасах назавжди попрощалися з Володимиром Буренком, Віталієм Мачульським, Юрієм Журавлем, Леонідом Мойсею та Андрієм Білінкіним.

Володимир Буренко, 35 років. Проходив військову службу на посаді стрільця. Загинув смертю хоробрих в результаті прильоту ворожого дрона камікадзе на Донеччині.

Віталій Мачульський, 42 роки, молодший сержант, інструктор навчального взводу. Загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Юрій Журавель, 47 років, головний сержант механізованого взводу. Герой загинув на Харківському напрямку фронту, до останнього захищаючи свою країну.

Леонід Мойся, 35 років, кулеметник. Загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині, до останнього залишаючись вірним військовій присязі та українському народу.

Андрій Билінкін, 33 роки, стрілець-помічник гранатометника десантно-штурмового батальйону. Загинув на Донеччині, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність.

У Балаклеївській громаді в останню путь провели Олега Музику.

Олег Музика, стрілець-санітар мотопіхотного відділення. Загинув смертю хоробрих, до останнього захищаючи свою батьківщину на Донеччині.

У Камʼянській громаді назавжди попрощалися з Сергієм Ратушним.

Сергій Ратушний, 43 роки, стрілець. Загинув на Харківщині, до останнього захищаючи свою країну.

У Сагунівській громаді в останню путь провели Анатолія Мірченка.

Анатолій Мірченко, 38 років, механік-електрозварник відділення технічного обслуговування. Загинув під час застосування противником БПЛА зі скидом гранат та під впливом артилерійського обстрілу позицій на Харківщині.

Вічна слава і вічна пам’ять усім захисникам, які поклали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні! Щирі співчуття рідним, близьким та друзям!