“Ясні зорі” – це пісня черкаського гурту SHUFFLE. Вона про те, що варто вірити одне в одного, вірити в кохання і працювати разом заради нашої спільної перемоги!

Розповідає автор пісні та продюсер кліпу Романа Чуприни: “Між роботою та виступами, я, за потреби, волонтерю в одному з бомбосховищ міста Черкаси. Коли немає тривог, там дуже спокійно, я б навіть сказав, медитативно. У сховищі я мав достатньо часу подумати над кліпом. Я уявив, як по коридорам бомбосховища ходить і грає наша саксофоністка Влада. Я запропонував цю ідею режисеру Олексію Проказову та оператору Євгенію Івко, вони її допрацювали і ми зробили цей чарівний кліп. Для мене велика честь мати можливість грати благодійні концерти з гуртом SHUFFLE та, завдяки нашим захисникам та захисницям, створювати власну музику під час війни.”

SHUFFLE – це волонтерський гурт, який було створено 6 травня 2022 року з метою виступу на благодійному концерті в укритті на підтримку ЗСУ. Назву придумав глядач з залу одразу після закінчення першого виступу. Публіка добре зустріла новостворений гурт, тож було прийнято рішення продовжити виступати на підтримку захисників України та постраждалих українців від російсько-української війни.

З початку повномасштабного вторгнення, гурт SHUFFLE відіграв 52 концерти, підтримуючи, виконанням українських пісень, численні благодійні мистецькі ініціативи, волонтерів та захисників України.

В перервах між виступами було створено та видано сингл “Відлітай”, подвійний сингл “Один удар до перемоги” та відзнято кліп на пісню “Відлітай” у штабі однієї з волонтерських організацій міста Черкаси.

Серед постійних учасників гурту – вокаліст, гітарист та автор пісень Роман Чуприна, вокаліст Іван Деркач та саксофоністка Влада. Проте до численних благодійних виступів та студійних записів вже долучились понад 15 талановитих музикантів.