Аби черкащани та гості міста безперешкодно отримували зручну, сучасну, а головне прозору послугу безконтактного розрахунку, ТОВ “Smart Ticket Technology” запроваджує ініціативу “громадський контроль”.

Про це інформує пресслужба ТОВ “Smart Ticket Technology”.

Кожен пасажир, який зафіксує в громадському транспорті приватних перевізників Черкас вимкнений валідатор, або не завантажений належним чином, що унеможливлює здійснити оплату через систему АСООП, отримає 5 безкоштовних поїздок.

Умови прості: бонус отримає кожен, хто зафіксує такі факти порушень і передасть на гарячу лінію за номером 0 800 300 844. Як правильно зафіксувати порушення: Якщо ви хочете оплатити безконтактно, а валідатор вимкнений чи завантажений неналежним чином, або у вас немає до нього доступу чи водій відмовляє вас і пропонує платити готівкою – зніміть відео (або сфотографуйте) факти цих порушень.

При зверненні на гарячу лінію зазначте дату та час, номер маршруту, державний номер автобуса, а також коротко опишіть характер порушення. Додайте фото-, відеофіксацію порушень, а ще вкажіть свої особисті дані (ПІБ і номер телефону), аби вам надали 5 поїздок безкоштовно.

Акція наразі діятиме до отримання перших 100 підтверджених скарг від пасажирів. Е-квиток – це про прозорість, зручність і якість перевезень. Саме АСООП дозволяє «детінізувати» транспортну галузь, робить прозоре формування тарифу на перевезення пасажирів, забезпечує швидку та зручну оплату проїзду. Усе це призведе до покращення рухомого складу та до суттєвого покращення роботи транспортної галузі в місті.