Початок електронних торгів з продажу деревини в Україні став важливим кроком до подолання корупції та виходу з тіньового ринку.

На сьогоднішній день вже тисячі українців змогли відчути на собі перевагу використання онлайн торгів, адже процедура проводиться на чесних засадах і дозволяє придбати необроблену деревину по вигідній вартості з будь-якої точки країни. Встановлення кінцевої ціни продукції залежить від лісових господарств, які є організаторами торгів та результатів битви учасників за перемогу в них, адже лот дістається тому, хто пропонує найвигідніші умови співпраці.

Раніше лісові господарства не завжди чесно продавали заготовлену деревину. Для важливих клієнтів могли спеціально знижувати або завищувати ціни, а прості українці не мали змоги придбати продукцію на вигідних умовах. Тепер ситуація кардинально змінилася, адже Урядом було прийнято низку законів, які дозволяють проводити продаж деревини тільки на електронних торгах. Вся інформація про кількість, породу, якість та інші особливості деревини фіксується в системі Прозорро.Продажі та їх акредитованих майданчиках. Одним із таких ресурсів є Українська Універсальна Біржа, яка надає користувачам доступ до всіх актуальних лотів з продажу деревини в Україні. Щоб ознайомитися з ними та прийняти участь у боротьбі за вигідні пропозиції необхідно пройти реєстрацію та верифікацію на сайті.

Після цього вам стануть доступними всі аукціони Одеси з продажу-купівлі деревини,  де можна ознайомитися з вартістю кубометра більш детально.

Яка вартість деревини в областях України на Українській Універсальній Біржі

Питання ціни різних порід дерева залишається стабільно актуальним, оскільки попит на дану продукцію постійно зростає. На аукціонах з продажу деревини, які обов’язково проводяться на біржі ТОВ УУБ, можна знайти вигідні варіанти та позмагатися за них.

Ціна варіюється в залежності від таких факторів:

  • якість дерева;
  • вид деревини;
  • попит на ринку;
  • середньоринкова вартість;
  • регіон продажу та місцевість видобутку продукції;
  • лісове господарство, що організовує торги.

Кожен користувач біржі може подавати пропозиції до всіх цікавих йому лотів. Все відбувається конфіденційно, щоб не було можливості домовитися з організаторами торгів та застосувати шахрайські схеми. Дотримання прозорих умов забезпечується постійним контролем зі сторони учасників системи та спеціальних державних органів. Фахівці ресурсу УУБ завжди готові надати допомогу під час реєстрації та участі в торгах, що дуже зручно як для новачків, так і постійних учасників системи. Дізнатися більше про особливості проведення аукціонів з продажу деревини можна на сайті https://www.uub.com.ua/rus/presscenter/novosti-birzhi/tseny-na-drevesynu-v-odesse-za-kub-na-auktsyone-prozorroprodazhy/.

Приєднуйтеся до системи УУБ, щоб отримувати всі вигідні пропозиції та купувати деревину по найнижчій вартості в Україні.