27-річний чоловік намагався непомітно винести товар із супермаркету, але пильна продавчиня вчасно натиснула кнопку «Термінового виклику поліції».

Про це повідомляє пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ЧЕСНО.

Близько двадцять другої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з супермаркету по вулиці Припортова. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування. До поліцейських звернувся охоронник торгового закладу та вказав на молодика, що намагався винести неоплачений товар за межі каси.

— Під час поверхневого огляду, в чоловіка було виявлено неоплачений портативний акумулятор, вартістю більше чотирьох з половиною сотень гривень, який він намагався приховати в кишені, — розповідає старший сержант поліції Алім Гурський.

В ході перевірки встановлено особу правопорушника. Ним виявився житель міста Шпола 1993 року народження, який вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. За його словами, на крадіжку пішов цілеспрямовано – не хотів витрачати кошти на бажаний пристрій.

Затриманого доставлено до Черкаського ВП.