1 березня 2021 року ректор ЧДТУ Олег Григор та керівниця Благодійної організації «Благодійний фонд «Черкаси – чемпіони по-життю» Анжела Котова підписали договір про співпрацю Черкаського державного технологічного університету та благодійної організації.

Про це інформує пресслужба навчального закладу, передає ChesnoNews.

Відповідно до укладеної угоди партнери взаємодіятимуть і співпрацюватимуть із метою запровадження партнерських стосунків в освітній, науковій та інноваційній сферах.

Враховуючи взаємну зацікавленість, установи домовляються співпрацювати в напрямку освітньої роботи, участі у розробці соціальних програм, взаємного обміну досвідом, вирішення завдань і проблем, проходження практики студентів спеціальності «Соціальне забезпечення»  Черкаського державного технологічного університету.

Викладачі та студенти кафедри соціального забезпечення ЧДТУ разом із завідувачкою кафедри Інною Журбою беруть активну участь у заходах, які організовує «Благодійний фонд «Черкаси – чемпіони по-життю» від початку свого створення.

«Чемпіони по життю» – це благодійний фонд, який спільно з Анжелою Котовою заснували Юрій Гончаров – директор МСК «Дніпро» Черкаси і Богдан Кулинич – чемпіон Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 року, випускник, а нині співробітник Черкаського державного технологічного університету.

«Благодійний фонд «Черкаси – чемпіони по-життю» ставить за мету  допомагати діткам з інвалідністю та підтримувати ветеранів спорту. На думку організаторів, саме цим категоріям людей бракує підтримки, уваги і допомоги. Окрім цього, благодійний фонд разом з МСК «Дніпро» Черкаси та благодійним фондом Parimatch Foundation Ukraine вже реалізує  проєкт «Так, я можу!», у межах якого проходять заняття з футболу для дітей із інвалідністю.