Відомо, що служба зайнятості сприяє безробітним у відкритті власної справи. Достатньо мати бажання, цікаву ідею та завзяття для того, щоб отримати стартову суму на реалізацію власної бізнес ідеї.

Про це інформує Кам’янська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Проте, в нинішніх умовах нелегко втримати  свою справу  «на плаву» і витримати всі перешкоди і кризи сьогодення. Лише наполегливі і цілеспрямовані йдуть вперед, не зважаючи на всі труднощі і звичайно ж досягають своєї мети.

До таких людей належить і бізнесмен з Кам’янщини Олег Іванченко, який поділився власним досвідом співпраці зі службою зайнятості.

У 2015 році чоловік, маючи вищу освіту інженера–технолога машинобудування, залишився без роботи. Після скорочення з посади начальника цеху в ТОВ «Національна горілчана компанія», Олег звернувся до центру зайнятості в місті Кам’янка.

Дізнавшись про можливість отримати одноразово виплату допомоги по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності, він вирішив спробувати власні сили і стати підприємцем.

Вже в січні 2016 року чоловік опановував курс цільового призначення для безробітних за напрямком «Підприємництво та бізнес-планування». Після навчання успішно захистив бізнес-план на тему «Обладнання супутникового телебачення, його встановлення, обслуговування, ремонт та продаж комплектуючих».

Тепер, коли в жителів Кам’янки виникає потреба у встановленні, ремонті чи  обслуговуванні супутникового телебачення, більшість відразу ж радить звернутись до Олега, адже він зарекомендував себе, як добросовісний і відповідальний майстер своєї справи.

«Кошти, які я отримав тоді від служби зайнятості дуже допомогли на початку розвитку бізнесу. Зрозуміло, всі не можуть бути підприємцями, але досить часто ризик  виправдовує власні зусилля. Тільки треба повірити у себе та чітко бачити мету, яку хочеш досягти» – ділиться підприємець.

Олег Анатолійович до цього часу успішно розвиває власний бізнес та продовжує надавати якісні послуги з обслуговування супутникового телебачення в Кам’янському районі.